Eclipse – 4
D56I4547
Header-04-victoria
HeavyDuty HMB -1

Mountainbike – ATB Huren in Loenen GLD

Bij VanArk Tweewielers kunt u een ATB- / Mountainbike huren en genieten van de mooie fietsroutes welke wij voor u op een rijtje hebben gezet. Van Loenen tot Laag Soeren heeft maar liefst 572 hoogtemeters.

 

Kom eens langs bij onze winkel waar wij u graag verder informeren over de mogelijkheden.

 

De MTB-route onderscheidt zich in veel opzichten van andere MTB- routes in Nederland. Het is een pittige, natuurlijke en avontuurlijke route dwars door het Nationaal Park Veluwezoom en gaat over paden en wegen van meerdere grondeigenaren. Het parcours loopt in het zuidelijke deel met de meeste hoogtemeters en recreatieve voorzieningen over de stuwwal met pittige ruwe klimmetjes en gaat in het centrale en noordelijk gelegen deel langs zandverstuivingen, heide, vennen en bossen waar stilte overheerst en natuurlijke processen het landschap bepalen.

 

Je kunt de hoofdroute herkennen aan het groene MTB-symbool. De hoofdroute kan in twee richtingen worden gefietst. Er zijn drie startpunten met horeca van waaruit een route naar de hoofdroute is aangegeven en drie locaties waar de hoofdroute kan worden ingekort. Horecagelegenheden langs de route zijn aangegeven met blauwe horecabordjes en richtingspijlen.

 

Verder zijn er nu 3 extra’s, deze zijn herkenbaar aan het rode MTB-symbool.

1: bij de Brandtoren (Teerose Trail en Granny Trail)
2: de brug over de Holleweg (Shooting Mountain Trail)
Let op: dit zijn nu nog heen &weertjes met soms gescheiden klimmen en dalen en deze zijn goed te combineren met horeca onderweg of je gekozen startpunt.
3: De Fortune Cookie (een ronde lus met de Pumptrail) in het Vrouwendal, een rode lus die je tegenkomt als je de groene hoofdroute fietst, je komt 50 meter verderop weer terug op de groene hoofdroute

 

Hierbij de >>link voor de kaart

 

Groene internationale MTB borden geven dus de hoofdroute weer. Rode internationale MTB borden geven extra’s weer (voor maximaal mountainbike plezier en hoogtemeters).

Reserveren van huurfietsen

Bel: Telefoon: 055 – 505 2340 voor Reservering en Planning van verhuur

Bel: Telefoon: 055 – 505 2340 voor Reservering en Planning van verhuur